Sinterklaas

In deze gezellige tijd van het jaar bieden we twee verschillende voorstellingen aan. Hieronder vind je een korte omschrijving. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

  • Troef en de verdwenen verlanglijstjes

Tijdens deze voorstelling gaan we met de kinderen op onderzoek uit. Waar zijn toch de verlanglijstjes van de bewoners van ‘De Liedjesflat’ gebleven? We bellen aan bij de grote flat die midden op het podium staat. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met de hulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Tijdens de voorstelling zijn eigen liedjes te horen, maar vooral veel bekende Sinterklaasliedjes, zodat iedereen mee kan zingen. We spelen deze liedjes op contrabas, gitaar, ukelele mondharmonica en saxofoon. Deze voorstelling is geschikt voor groep 1 t/m 4.

 

  • Sinterklaas is Doorgedraaid

Het publiek bepaalt welke liedjes we spelen door aan een groot rad met ‘plaatjes’ te draaien. De sinterklaasliedjes worden gespeeld op verschillende instrumenten (o.a. op gitaar, contrabas en saxofoon). Natuurlijk doen de kinderen volop met ons mee. Hoe goed we het er samen vanaf brengen? Dat bepaalt de jury, die bestaat uit kinderen, ouders, of misschien zelf Sint en Piet!

Deze voorstelling is geschikt voor intochten en feesten. Is Sint Nicolaas ook aanwezig? Dan gaan we graag in overleg om er samen een succes van te maken.

 

Luister hier naar de Sinterklaasliedjes van Troef: