Tom van de Venn - Troef Theater

Tom van de Venn

gitaar, (contra)bas, ukelele, zang en mondharmonica

Tom woont in Huissen (regio Arnhem / Nijmegen). Hij studeerde in 2000 af aan de PABO en staat sindsdien voor de klas. Hij heeft in de afgelopen jaren lesgegeven aan groep 1 t/m 8 waarbij zijn gitaar nooit veel verder dan drie stappen van hem verwijderd is. Hij heeft in 2011 de post-HBO opleiding ‘vakspecialist muziek’ afgerond. In 2015 is hij, samen met Edwin, Troef Theater begonnen. Hij schrijft, maakt en geeft muzikale voorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast geeft hij ook muzieklessen in de klas.

Tom woont in Huissen (regio Arnhem / Nijmegen). Hij studeerde in 2000 af aan de PABO en staat sindsdien voor de klas. Hij heeft in de afgelopen jaren lesgegeven aan groep 1 t/m 8 waarbij zijn gitaar nooit veel verder dan drie stappen van hem verwijderd is.
Hij heeft in 2011 de post-HBO opleiding ‘vakspecialist muziek’ afgerond. In 2015 is hij, samen met Edwin, Troef Theater begonnen. Hij schrijft, maakt en geeft muzikale voorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast geeft hij ook muzieklessen in de klas.