Edwin van Rijsewijk - Troef Theater

Edwin van Rijsewijk

gitaar, saxofoon en zang

Edwin woont in Nijmegen en behaalde in 1996 zijn HEAO diploma. Een aantal jaren later besloot hij de PABO te gaan doen, die hij in 2004 afrondde. Edwin heeft heel wat jaren ervaring in zowel het basis- als speciaal onderwijs. Samen met Tom heeft hij in 2011 de post-HBO opleiding tot 'vakspecialist muziek' met succes afgerond. In 2015 zijn Edwin en Tom 'Troef Theater' begonnen. Met 'Troef' bedenken en spelen ze muzikale voorstellingen voor kinderen. Daarnaast verzorgen ze op projectbasis ook muzieklessen in de klas.

Edwin woont in Nijmegen en behaalde in 1996 zijn HEAO diploma. Een aantal jaren later besloot hij de PABO te gaan doen, die hij in 2004 afrondde. Edwin heeft heel wat jaren ervaring in zowel het basis- als speciaal onderwijs. Samen met Tom heeft hij in 2011 de post-HBO opleiding tot ‘vakspecialist muziek’ met succes afgerond.
In 2015¬†zijn¬†Edwin en Tom ‘Troef Theater’ begonnen. Met ‘Troef’ bedenken en spelen ze muzikale voorstellingen voor kinderen. Daarnaast verzorgen ze op projectbasis ook muzieklessen in de klas.