Liedjesscheppers

Liedjes maken is misschien wel het leukste dat er is! Dat doen we het allerliefste samen met jullie. Dat kan op de volgende twee manieren:

  • We begeleiden het schoolteam of de klas bij het schrijven van een eigen lied. We veranderen een ruimte in een complete studio en nemen het lied vervolgens op. Dit project sluit aan bij onze muzieklessen, maar is ook geschikt als activiteit voor een speciale gelegenheid of onderdeel van een studiedag.
  • Ben je op zoek naar een lied? Voor bijvoorbeeld een feestdag of een afscheid, een opening of een andere bijzondere gebeurtenis? We overleggen samen met jou of de organisatie, over de vorm en de inhoud van het lied. Welke sfeer moet het lied hebben, waar moet het lied over gaan en welke woorden mogen er zeker niet ontbreken? Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven, arrangeren en opnemen van het lied. We schaven er net zolang aan totdat we samen helemaal tevreden zijn. Het lied wordt vervolgens naar wens aangeleverd op cd, als mp3 of wav bestand. Het is natuurlijk het allerleukst als we het live kunnen presenteren. Mail of bel ons voor meer informatie. Kortom, ‘Liedjesscheppers’ is een project op maat met een eigen lied als eindresultaat!

 

Beluister hier ‘Jij bent Bijzonder’ (t.g.v. het 5-jarig bestaan van Kinderzorg Bijzonder in Zeeland):

 

Beluister hier ‘Goede morgen’ (ochtendlied voor De Wikke, Dagbesteding in Arnhem):

 

Luister en kijk hier naar het door het team van ‘t Holthuus zelf geschreven en ingezongen lied ter opening van het muzikale project 2020: